Avem internet rapid, dar ne batem joc de el. Îi citim pe Turcescu, expunere.com şi evz.ro

Se pare că degeaba este România Grădina Maicii Domnului și avem cel mai rapid internet din lume. Majoritatea românilor irosesc această resursă naturală așa cum au irosit petrolul: pe nimic. Zeci, ba chiar sute de mii de români citesc site-uri pentru oligofreni cum ar fi turcescu.ro, expunere.com, comisarul.ro sau Evenimentul Zilei. 

„În 2016 ai fi zis că nimeni nu mai este atât de prost încât să creadă ce scrie Turcescu pe blogul lui sau pe Facebook dar, iată, românii pot să surprindă în continuare. La fel cum ai crede că nu există oameni atât de proști care să pună botul la ce scrie expunere.com sau comisarul. Cât despre Evenimentul Zilei, revenirea lui Ion Cristoiu acolo e o dovadă clară că nimeni n-ar trebui să citească așa ceva”, a explicat analistul media Decebal Popescu. 

Specialiștii estimează că în următorii ani, dacă românii vor continua să-și bată joc de internet, acesta va fi vândut unei companii străine care-l va scumpi și nu va mai da voie oricui să intre pe el. „Va fi un sistem ca la carnetul de conducere, la fiecare share de pe un site de proști primești 6 puncte de penalizare și la 20 de puncte ți se suspendă internetul câteva luni. Pentru share-uri grave, de pe Facebook-ul lui Turcescu, de exemplu, se suspendă instantaneu permisul de internet”. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 martie 2016 12:04
Citește mai mult despre: internet prosti Turcescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult