Avertizare. După ploile torenţiale, Doamne-Doamne va da peste România cu Domestos şi cu peria de WC

România încă nu a scăpat de ce este mai greu cu toate ploile abundente din ultima săptămână. Mai mulți teologi au transmis un semnal clar că având în vedere evenimentele de până acum, în următoarele zile Dumnezeu va da și cu Domestos și cu peria de WC prin localitățile afectate.

„S-a mai încercat de vreo câteva ori curățarea României doar cu apă, câteva jeturi puternice să se ducă grosul și să dispară mirosul. Dar, după cum știe orice gospodar, tot mai rămâne piatra pe margini și o dâră de caca întărită, ce nu se duce nici cu zece ape. Trebuie să insiști pe ea, mai dai cu substanțele alea, mai dai cu peria, până se face lună”, explică teologii.

Sigur, există riscul ca prin astfel de manevre câteva localități din România dar și cartiere din București să fie rase complet de pe fața pământului. „Da, e-adevărat, dar dacă se curăță bine mizeria, în locul acestor zone populate cu „oameni” va străluci o gresie curată, albă, de se va vedea chiar și din spațiu, nu vor mai trebui cosmonauții de pe Stația Spațială Internațională să se țină de nas și să închidă geamurile când trec pe deasupra României”.

Scris de Eftimie
2 iulie 2018 15:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult