Avocatul Piperea și-a băgat termometrul în cur și apoi în gură, ca să arate diferențele de temperatură

Avocatul Gheorghe Piperea și-a dus raționamentul până la capăt. După ce ieri susținea că n-are cum să fie chiar așa mare diferență de temperatură între la soare și la umbră, Piperea a făcut în direct o demonstrație simplă: și-a băgat un termometru în cur, după care și l-a băgat imediat în gură, ca să arate că diferența de temperatură e minimă.

”Vorba aia, curul este locul unde nu strălucește niciodată soarele, sunt și proverbe pe chestia asta. Și vrei să-mi spui mie că în cur, deși ar trebui să fie mult mai frig, conform mincinoșilor de la ANM, este aceeași temperatură?”, a declarat triumfător Gheorghe Piperea, care ulterior a scuipat și un floc în direct.

Piperea și-a continuat demonstrația băgându-i termometrul în gură prezentatorului de la RomâniaTV, după care i l-a băgat în gură, după care și l-a băgat în gura lui, înapoi în cur și din nou în gură, ca să demonstreze că temperatura rămâne constantă.

Piperea spune că ne confruntăm cu o conspirație climatică, făcută de americani, care vor ca românii să umble tot mai dezbrăcați și să avem pofte carnale față de persoane de același sex.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 iulie 2023 15:04
Citește mai mult despre: Piperea temperatură termometru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult