Azi la 23:11 se va vedea cum se pișă miliardarii din spațiu deasupra României!

Pasionații de astronomie și de miliardari vor putea vedea în această seară cum patru dintre aceștia, care călătoresc cu o rachetă a lui Elon Musk, se vor pișa chiar deasupra României la ora 23:11 în survolul lor deasupra continentului european. Legenda spune că dacă îți pui o dorință când se pișă miliardarul de foarte foarte sus câștigi la bursă când faci afaceri cu bitcoini.

Nu e prima oară când cosmonauții se pișă deasupra României, cei de pe Stația Spațială Internațională o fac constant. Mult mai interesant este când se și cacă pentru că meteoritul care vine astfel spre pământ se transformă într-un căcat în flăcări iar tradiția spune că ăsta trebuie pus președinte sau premier.

Dâra galbenă se poate vedea cu ochiul liber sau dacă ai niște ochelari foarte buni. Substanța va ajunge în apropierea României în jurul orei 12, dar nu va cădea pe pământ întrucât va fi anihilată în straturile inferioare ale atmosferei de norul gros de poluare care protejează țara noastră inclusiv de stele căzătoare sau comete.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 septembrie 2021 14:32
Citește mai mult despre: miliardari spatiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult