Bănăţenii folosesc doar cartuşe originale la imprimantă: „Vrem să ni se vadă fruncea cât mai clar!”

“Bănăţeni, folosiţi doar cartuşe originale când tipăriţi fluturaşi şi afişe cu fruncea voastră!” Astfel sună cea mai nouă recomandare în materie de făloşenie a Institutului bănăţean pentru problemele fruncii.

Directiva, spune Institutul, atrage atenţia asupra unei probleme cu care mii de bănăţeni s-au confruntat în ultimii ani. “Şi-au luat imprimante foto Canon de ultimă generaţie ca să-şi tapeteze pereţii cu propria frunce, dar au folosit alte cartuşe decât cele originale, alegându-se cu frunci pixelate, prost tipărite, în culori şterse, care numai mândrie locală nu inspirau, deci complet inutile.”

“Mai rău, cerneala se scurgea uneori de pe hârtie, lăsând aspectul unei frunci cu riduri. Bănăţenii adevăraţi nu au aşa ceva, pentru că îşi dotează imprimantele doar cu cartuşe originale”, avertizează, mândru, un cercetător al Institutului.

“Drept argument, am organizat chiar şi o expoziţie de frunci, atât de colorate că zici că-s vii. Îţi vine să te dai frunce în frunce cu ele”, a adăugat omul de ştiinţă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

9 aprilie 2014 09:04

Alte articole

Vezi mai mult