Asta înseamnă marketing inteligent! Depunerile la bancomatul unei bănci locale au crescut exponenţial după ce un angajat a constatat că dacă pune manele lângă bancomat apar tot felul de cocalari şi interlopi, care depun bani. Bancomatul a primit imediat un upgrade, un sistem audio cu boxe imense, care să atragă cât mai mulţi depunători.bancomat_manele.jpg

“Am primit o sesizare că ar fi o nuntă ţigănească în cartier. De fapt, era bancomatul dat la maxim. Am depus şi noi nişte bani, că manele erau bune”, explică Ştefan Pătru, chestor de poliţie care a intervenit la bancomatul muzical.

Bancomatul a devenit o atracţie pentru sute de manelişti, care opresc mai des decât la şaormării, iar profiturile băncii sunt deja consistente. Pe lângă bancomatele clasice, bancomatul are şi un buton de bis, pentru clienţii care sunt încântaţi de o manea anume. În viitor, clienţii se vor putea conecta prin bluetooth la bancomat, şi vor pune propriile manele.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 17.11.2017 15:28 IT & Știința

National Cinematografic