Stai cam prost cu banii și nici nu știi de la cine să ceri împrumut? Habar n-ai care din colegi sau prieteni mai are ceva-ceva prin cont? Gata cu incertitudinea! O bancă a lansat un nou serviciu, bancomatul prietenos, care îți spune care din colegi mai are bani, ca să te duci să-i ceri.bancomatul_prietenos.jpg

În loc să fii tratat cu tradiționalul ”Fonduri insuficiente”, care sună foarte mult a ”Săracule! De ce n-ai, mă, bani? Du-te, mă, la muncă! Huo! Nu mai ține bancomatul ocupat dacă n-ai bani!”, bancomatul prietenos îți afișează prietenii și sumele disponibile. Pentru un comision de doar 1 leu, îți poate da și numărul lor de telefon, în caz că l-ai pierdut, sau, mai rău, l-ai șters, ca prostul, fără să te gândești că poate odată și-odată o să ai nevoie să le ceri bani împrumut.

Bancomatul prietenos e și foarte inteligent. Dacă ceri o sumă ceva mai mare și nu ai fonduri suficiente, ți-l arată direct pe șeful și îți sugerează și o formulă cu care să deschizi discuția despre cerut bani în avans.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 23.08.2016 09:26 IT & Știința

National Cinematografic