Un bărbat din Sectorul 4 a fost surprins în această dimineață de soție la chiuveta din baie unde bărbatul tocmai își provocase un avort îngrozitor și practic bălți de posibili embrioni sănătoși se prelingeau spre scurgerea chiuvetei, în timp ce soția țipa: ”Pe mine nu mă întrebi dacă sunt de acord să faci asta?”.avort_barbat.jpg

Soția acestuia e șocată: ”Nu am știut că e însărcinat cu atâția copii. Unde îi ținea pe toți? Mi-a spus că s-a gândit la avort pentru că n-are cum să-i crească pe toți și că ar fi periculos pentru întreaga specie să mai apară dintr-o dată 2-3 miliarde de locuitori. Ce le-am da să mănânce?”, explică femeia.

Ce e mai grav e că se pare că bărbatul folosise instrumente improprii ca să-și provoace avortul, adică niște cremă pentru librifiere și un buttplug. Deși nu era la primul avort, bărbatul se uita la niște materiale video pe telefon, menite să-i inducă acest avort, de pe Pornhub, un site creat pentru a facilita avortul la bărbați.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 18.05.2019 10:55 IT & Știința

National Cinematografic