Bărbat cicălit de soție pentru că vorbește mai mult cu Alexa decât cu ea

Îl cheamă Marian Coltea, stă în zona Lujerului și recent și-o cam ia din cauză că soția e nemulțumită că vorbește mai mult cu Alexa decât cu ea. ”De când a adus-o pe asta în casă eu nu mai exist. Alexa, am poftă de coaste, comandă-mi. Alexa, ce cămașă mi-ar sta mai bine? Păi pe mine de ce m-ai luat, băi mister technology?”, susține furioasă soția lui Marian.

Bărbatul recunoaște că atunci când vine acasă o întreabă pe Alexa ce-a mai zis soția despre el și Alexa îi recită cu intonație: ”Dar tu nu te gândești cum mă simt eu? Una două Alexa, hai să ascultăm muzică. Alexa, la ce film ne uităm? Cu mine nu te-ai mai uitat la un serial de pe vremea când mă chemai la Netflix and chill!”.

”Nu e vorba efectiv de cât vorbești cu ea, e vorba că nu ai suficientă empatie ca să realizezi cum mă face pe mine să mă simt când faci asta, ori fix chestia asta mă irită cel mai tare”, susține soția, profund lezată de relația lui Marian cu dispozitivul Alexa. Soția e indignată pentru că Marian a întrebat-o pe Alexa ce job să-și ia, iar Alexa i-a zis să intre pe TechTalent, că acolo e nevoie de oameni cu skillurile lui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 ianuarie 2023 09:45
Citește mai mult despre: Alexa programator

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult