Bărbații au devenit bipezi ca să le arate partenerelor că nu sunt beți și pot sta în două picioare

Fără cicăleala femeilor, probabil n-am fi devenit bipezi nici până acum. Cel puțin așa susțin oamenii de știință români, care au descoperit că primele tentative ale actualului homo sapiens de a sta în două picioare au venit din cauza gurii femeilor. Dacă acum bărbații stau într-un picior ca să demonstreze că nu sunt beți, acum câteva milioane de ani situația era cu totul alta.

Sătul să tot audă de la parteneră ”Bețivule, iarăși te-ai făcut maimuță? Nu ți-e rușine?”, unul dintre strămoșii noștri a răbufnit: ”Uite, pot să stau în două picioare, nu sunt beat!” Și încercarea de a-i arăta partenerei că nu e beat este adevăratul motiv pentru care am devenit bipezi, nu pentru că aveam nevoie de mâini ca să vânăm mai eficient sau ca să vedem mai bine din iarba înaltă din savana africană, cum eronat au susținut anumiți oameni de știință.

Femeile, în schimb, au devenit bipede mult mai târziu și din cu totul alte motive. Ele s-au ridicat în două picioare ca să-i pălmuiască pe bărbații care nu recunoșteau că au băut până târziu și spuneau că au stat la vânătoare. ”Nesimțitule, la vânătoare până la ora asta? Și mirosul ăsta de unde e?”, izbucneau femeile în timp ce-și pălmuiau partenerii de viață.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
31 iulie 2015 16:07

Alte articole

Vezi mai mult