Bărbatul care a aruncat bitcoini la gunoi dă vina pe soție: Ea m-a pus să duc gunoiul

Un bărbat are un argument extrem de solid că nu este normal ca soțiile să-și trimită partenerii să ducă gunoiul. Din cauză că s-a conformat când soția lui l-a trimis să ducă gunoiul acum 9 ani, bărbatul a pierdut nu mai puțin de 8.000 de bitcoini, evaluați la 176 de milioane de dolari (pardon, evaluați la 126 de milioane de dolari, c-a mai scăzut bitcoinul de când ai început să citești articolul).

„Este doar vina ei și a obsesiei de a mă trimite să duc gunoiul“, s-a plâns bărbatul. „Țin minte de parcă ar fi fost ieri momentul nefast de acum 9 ani, când m-a trimis să duc gunoiul… Nici măcar nu era plin sacul de gunoi. Dar ca să scap de gura ei, l-am luat și dus rapid, fără să remarc că în el se afla hardul cu 8.000 de bitcoini“.

În mod oarecum surprinzător, soția îi dă dreptate. „Da, este un mare prost că m-a ascultat și a dus gunoiul când i-am cerut eu asta. Tâmpitul trebuia să mă ignore și să nu se atingă de sacul de gunoi. Viața noastră ar fi arătat mult mai bine dacă era și el în stare să spună Nu măcar o dată, dar aparent e prea pămpălău pentru asta“, a constatat amar femeia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 iulie 2022 14:10
Citește mai mult despre: bitcoin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult