Cazul înfiorător de malpraxis medical care l-a lăsat pe un bărbat al planetei fără o bucată de prepuţ se complică. Bărbatul susţine că efectiv îl doare-n pulă şi a cerut un nurofen, fiind externat după 2 ore. Bărbatul va da în judecată spitalul pentru traume emoţionale, pentru că de acum înainte nu va mai simţi mirosul acela de brânză cu care suntem toţi familiarizaţi.barbat_pat_spital.jpg

Prietenii bărbatului au anunţat că vor da şi ei spitalul în judecată, pentru că individul insistă să le demonstreze şi lor cum arată penisul lui circumcis. Individul şi-a pozat penisul şi trimite pozele pe whatsapp tuturor din listă. Asta nu e totul. Omul şi-a sunat toate fostele iubite, să le invite la o partidă de sex post-circumcizie, încercând să le convingă că acum e mult mai bine.

Ca să verifice dacă sensibilitatea i-a scăzut, bărbatul s-a masturbat aproape încontinuu de la externare şi spune că mai aşteaptă ca să se edifice: "Aş vrea totuşi ca două-trei asistente, la alegerea mea, să mă ajute să stabilesc situaţia, să ştiu precis ce schimbări au fost", spune individul.

Scris de Ionut | Friday, 29.03.2019 15:12 IT & Știința

National Cinematografic