Bărbatul circumcis din greşeală zice că-l doare-n p…

Cazul înfiorător de malpraxis medical care l-a lăsat pe un bărbat al planetei fără o bucată de prepuţ se complică. Bărbatul susţine că efectiv îl doare-n pulă şi a cerut un nurofen, fiind externat după 2 ore. Bărbatul va da în judecată spitalul pentru traume emoţionale, pentru că de acum înainte nu va mai simţi mirosul acela de brânză cu care suntem toţi familiarizaţi.

Prietenii bărbatului au anunţat că vor da şi ei spitalul în judecată, pentru că individul insistă să le demonstreze şi lor cum arată penisul lui circumcis. Individul şi-a pozat penisul şi trimite pozele pe whatsapp tuturor din listă. Asta nu e totul. Omul şi-a sunat toate fostele iubite, să le invite la o partidă de sex post-circumcizie, încercând să le convingă că acum e mult mai bine.

Ca să verifice dacă sensibilitatea i-a scăzut, bărbatul s-a masturbat aproape încontinuu de la externare şi spune că mai aşteaptă ca să se edifice: „Aş vrea totuşi ca două-trei asistente, la alegerea mea, să mă ajute să stabilesc situaţia, să ştiu precis ce schimbări au fost”, spune individul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
29 martie 2019 16:12
Citește mai mult despre: circumcizie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult