Lovitură de teatru după finalizarea inventarului anual de la Biblioteca Metropolitană din Caracal(BMC). Bibliografii au descoperit lipsa a numeroase volume, cea mai evidentă dintre toate, a cărților aparținând celebrului scriitor George Orwell.

george-orwell-biblioteca.jpg

„Din Orwell nu mai avem decât cartea cu numărul 1984, care este destul de terfelită. Volumele precedente lipsesc cu desăvârșire, nici măcar nu sunt în registre. Mister total cine a făcut aceste ștersături. Plus că nu știm nimic nici de restul volumelor până la 2000. Știm că sunt 2000 că avem o carte Odiseea Spațială 2001 aici și ne lipsesc celelalte 2000 de odisei. E un dezastru”, a declarat directorul BMC, Laurian Cozma. 

Ancheta la Biblioteca Metropolitană este în plină desfășurare și s-a făcut deja o listă cu suspecți. „Oamenii care știu să citească în această localitate nu sunt atât de mulți, nu va fi greu să-l identificăm pe făptaș”, a dat asigurări șeful Inspectoratului Metropolitan de Poliție Caracal(ICMC).

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 23.03.2018 12:20 IT & Știința

National Cinematografic