Biblioteca Naţională a inaugurat aripa Victor Ponta, cu zeci de mii de volume semnate de premier

Zeci de mii de cărţi plagiate de premierul României pot fi acum citite de cetăţeni în proaspăt inaugurata aripă Victor Ponta de la Biblioteca Naţională.

Bibliotecara Mioara Papuc ne face un tur virtual al impresionantei colecţii de plagiatură, vădit mândră de realizările premierului.

„Aici avem clasicii ruşi, pe care dl Ponta i-a plagiat într-un timp record. Ana Karenina scrisă de el e net superioară celei scrise de Tolstoi. Parcă altfel curge fraza, deşi lucrările sunt identice în proporţie covârşitoare. Nu vreau să stric surpriza, dar recent Victor Ponta a început să plagieze şi poezie, deci urmează momente absolut senzaţionale în sălile noastre de lectură”, rosteşte emoţionată bibliotecara.

Noua aripă conţine peste 40.000 de cărţi, din toate domeniile, plagiate cu migală de premier în ultimii ani.

„Sperăm ca exemplul domniei sale să fie o inspiraţie pentru elevii şi studenţii din ţara noastră şi de pretutindeni”, a mai declarat Mioara Papuc.

Vizibil emoţionat, Victor Ponta a făcut o declaraţie extrem de scurtă în momentul tăierii panglicii, însă plină de sens: „În viaţă un om e dator să ridice o casă, să facă un copil, să planteze un pom şi să plagieze o carte”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
1 noiembrie 2013 04:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult