Bill Gates recunoaşte că a creat COVID19 ca să nu-l viziteze neamurile de Paşti

Conspiraționiștii aveau dreptate! Miliardarul Bill Gates a recunoscut că a dat comandă în China să fie făcut virusul Covid19 ca să scape măcar anul ăsta de rudele insistente care îl tot vizitează de Paști. Bill Gates spune că de fiecare dată vin mult mai mulți decât se aștepta, își aduc partenerii de viață și-i tulbură tihna.

Bill spune că se aștepta ca povestea cu virusul să iasă așa: ”Când au văzut chinezii câți bani le-am dat să-mi facă virusul, evident au realizat că e ceva valoros, așa că au încercat să-l scoată din laborator, ca să-l copieze și să lanseze și ei propria variantă, că așa e chinezul, hoț”, explică Bill Gates.

Din păcate savantul chinez care lucra la virus avea și un job part-time ca măcelar la restaurantul de ciorbă de liliac al vărului Bao-Ling și în timp ce toca lilieci i-a căzut recipientul cu virus în ciorbă și de aici toată pandemia.

Bill Gates spune că virusul comandat de el dădea doar diaree și crampe, ca să scape de rude, însă combinat cu virusul din pipota liliacului, s-a ajuns la Covid19, un virus mult mai periculos, care produce febră, tuse seacă și dictatură în mai multe țări.

Scris de TNR
21 aprilie 2020 04:04
Citește mai mult despre: coronavirus

Alte articole

Vezi mai mult