Bill Gates va investi 2 miliarde de dolari pentru eradicare deochiului

Bill Gates a trecut la nivelul următor și și-a propus să eradicheze una dintre cele mai crunte boli ale omenirii. Miliardarul american spune că va investi nu mai puțin de 2 miliarde de dolari pentru a se găsi o soluție la deochi.

Cunoscut drept criminalul tăcut despre care oamenii de știință se feresc să vorbească, mai mult ca sigur din teamă, deochiul este de peste 5.000 de ani o prezență malefică printre oameni. Este cu atât mai mult de apreciat că Bill Gates are curajul să se ia la trântă cu acest dușman atât de redutabil.

Vestea este excelentă mai ales pentru România, pentru că țara noastră va fi în mijlocul acestor cercetări în care investește Bill Gates. El vrea să comande nu mai puțin de 3.000 de babe din România, cu experiență în combaterea deochiului, ca să le studieze îndeaproape.

„Sper ca în câțiva ani să obținem un vaccin împotriva deochiului, iar apoi să trecem la nivelul următor și să avem siropuri și pastile de deochi, până când într-un final deochiul va dispărea pentru totdeauna de pe fața pământului“, a anunțat Bill Gates.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 octombrie 2022 16:43
Citește mai mult despre: bill gates deochi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult