Bitcoin crește din nou după ce s-a descoperit un zăcământ de fraieri lângă Mizil

Au fost săptămâni infernale pentru posesorii de bitcoin, criptomonede, NFT-uri, hodl-uri, to the moon-uri şi seturi de alba-neagra, dar soarele se arată din nou la orizont! Geologii din Mizil anunţă că au descoperit un nou zăcământ de fraieri sub un deal din apropierea oraşului.

Ulterior anunţului, preţul Bitcoin a crescut fulgerător, ajungând din nou la 70 de mii de dolari sau cât dumnezeului era mai demult.

„Trăim momente istorice, fratele meu, doar nu te mint, ăsta e viitorul! E o rezervă atât de mare încât poate satisface integral nevoia de fraieri a planetei timp de cel puţin 20 de ani”, spune Marcel Deceneu, tehnician la sonda de fraieri. „Am nevoie doar de 200 de lei să dau drumul la sonda asta, ţi-i dau la salariu.”

Unii specialişti sunt însă mai rezervaţi în ceea ce priveşte zăcământul de lângă Mizil. „O să dureze câţiva ani până să putem exploata cu adevărat puterea acestor fraieri. E mai complicat decât pare. După ce ai extras fraierul brut, acesta trebuie rafinat: îl înveţi să folosească calculatorul, îi faci abonament la internet, îi ţii o predică despre blockchain şi abia apoi poţi să-i vinzi GIF-uri pixelate cu curul tău pentru 300 de dolari bucata”, explică Samir Pătraşcu, expert în chestii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
29 iunie 2022 12:04
Citește mai mult despre: bitcoin fraieri nft-uri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult