Blondele care îşi pierd telefonul, sfătuite să urmeze firul încărcătorului

Blondele care nu-şi mai găsesc telefonul au făcut obiectul unui studiu ştiinţific, cercetătorii trăgând concluzia că blondele ar trebui să urmeze firul încărcătorului, şansele de a-şi găsi telefoanele în acest mod fiind uriaşe.

„În cazul blondelor, am analizat sute de cazuri de telefoane date ca furate sau pierdute de blonde, telefoanele fiind găsite pe sub perne, pe după canapea, sau pe sub pat. Le sfătuim pe blonde să meargă pe firul încărcătorului şi vor da de telefon după circa 60-100 centimetri”, spune Decebal Popescu, expert telefoane furate.

Savanţii spun că lucrează în prezent la un studiu care să ajute blondele să găsească priza în care au băgat încărcătorul, pentru că multe se plâng că nu ştiu de unde să înceapă căutările. Persoanele care nu vor să treacă prin astfel de situaţii sunt însă sfătuite să-şi instaleze aplicaţia Bitdefender Mobile Security, care le poate scuti de multe momente de panică.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

25 martie 2014 07:03

Alte articole

Vezi mai mult