BMW lansează versiunea cu ancoră pentru șoferii iubitori de litoral

Gata cu momentele jenante la mare! Șoferii de BMW se pot baza de acum pe opțiunea Ankor, o ancoră de 250 kg, pe care o pot coborî automat, la simpla apăsare a unui buton, înainte de a se avânta cu mașina în valuri. Ancora garantează o stabilitate sporită la valuri de până la gradul 5, deci se poate intra cu mașina până la o adâncime de 20 metri, chiar și pe vreme rea.

La modelele 320 și X6 ancora vine în standard, însă producătorul german recomandă pachetul Euxin, cu două ancore: ”Cel mai sigur este să lăsați o ancoră pe mal, ca să puteți să vă trageți pe lanț în caz că mareea vă saltă ancora principală”, spun șoferii de BMW cu experiență pe litoral.

Șoferii români de BMW care vor să plece în concedii la Mediterana sau la Atlantic sunt sfătuiți să nu se bazeze doar pe ancoră, ci să-și procure din timp și o baliză auto cu semnale luminoase, ca să fie descoperiți mai rapid de Paza de Coastă. Din portbagajul unui BMW pregătit de litoral nu trebuie să lipsească bărcuța de salvare cu provizii de apă și hrană pe 2-3 zile, dar și un playlist cu manele actualizat. ”Transformați un naufragiu într-un bairam la bordul BMW-ului dumneavoastră!” este sloganul campaniei BMW ”Litoral Ready”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 mai 2021 15:09
Citește mai mult despre: ancoră BMW

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult