Bobonete promovează vaccinarea. Va mânca o tavă de mici injectați cu Pfizer!

Campania de vaccinare a trecut la faza pe vedete. Cunoscutul mâncău Bobonete a apărut într-un clip în care mănâncă o tavă întreagă de mici injectați cu Pfizer, pentru a demonstra că nu e nimic dubios la acest vaccin.

Pe lângă platoul de mici, Bobonete va înfuleca și o porție consistentă de cartofi prăjiți, stropiți cu Astra Zeneca, dar și un borcan de muștar frecat cu vaccin Johnson&Johnson, ca să demonstreze că și aceste vaccinuri sunt cât de cât sigure, chiar dacă îngrașă în combinații de genul acesta.

”Ce conține vaccinul? Carne mustind de gust, cartofiori crocanți și sosuri. Într-un cuvânt, normalitate”, a spus Bobonete. Actorul va fi monitorizat de o echipă de medici, care vor analiza râgâiturile de după, să vadă dacă anticopii au început deja să se formeze. Bobonete estimează că va mânca 20-30 de mici, ca să arate că niciun sacrificiu nu e prea mare când vine vorba de sănătate.

Pentru ca nu cumva să-mi vină rău în timpul exeperimentului cu mici injectați, Bobonete va mânca înainte câțiva burgeri, să prindă puteri și să aibă glicemia la cote normale. ”Îi îndemn pe toți românii să-mi urmeze exemplul și să nu mai creadă toate fake newsurile despre vaccinuri”, a declarat Bobonete cu gura plină.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 iunie 2021 09:56
Citește mai mult despre: Bobonete mici pfizer vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult