BOR a cerut 1 miliard de dolari de la NASA ca să sfințească apa de pe Lună

Una din cele mai importante autorități în materie de sfințire, dacă nu chiar cea mai importantă, Biserica Ortodoxă Română a contactat NASA pentru operațiunea de sfințire a apei de pe lună, atât de necesară un trai creștinesc pe acest satelit. Reprezentantul departamentului de cosmogonie din BOR a solicitat un miliard de dolari pentru această operațiune.

Deși cifra este oarecum șocantă, reprezentanții BOR spun că este justificată având în vedere costurile ce țin de această operațiune. Sfințirea nu poate fi făcută în mod clasic, cu trafaletele, întrucât ar fi nevoie de o tijă de 384.000 de kilometri care ar fi destul de grea iar patriarhul este în vârstă și n-ar putea s-o țină drept, nici dacă-l sprijină toți mitropoliții. Soluția ar fi trimiterea unui sobor de preoți pe lună pentru a efectua sfințirea la fața locului.

Echipajul va avea la el o candelă și un busuioc tratat special să reziste la temperaturile spațiului cosmic, busuioc ce a fost testat inițial pe Stația Spațială Internațională. Patriarhul este dispus să se deplaseze personal până acolo, cu condiția să i se facă un costum de cosmonaut cu totul și cu totul de aur, așa cum cere datina din moși strămoși.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

1 noiembrie 2020 09:40
Citește mai mult despre: apa BOR Luna sfintire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult