Încă o veste bună pentru toți cocalarii care simțeau că nu pot să se pot afirma artistic în bloc așa cum și-ar dori din lipsă de alternative. Firma Bosch a anunțat că scoate o bormașină specială, intitulată „Bosch de Bosch”, dedicată exclusiv acestui segment de populație românească în continuă expansiune. 

boschdebosch.jpg

„Fiind vorba de niște oameni mai speciali, cam cum sunt toți românii, am decis ca aceste bormașini să fie exclusiv pe sistem cu mandrină, care va fi suflată cu aur și dotată cu un lanțic de aur să o poți ține tot timpul la gât. Dacă umbli și descheiat la cămașa va ști toată lumea cine este cel care dă cu bormașina în bloc”, a declarat Herman Klaus, președintele diviziei de proeicte speciale a firmei de bormașini Bosch. 

În afară de micile modificări estetice, instrumentul va avea parte și de dotări speciale, cum ar fi un mâner mult mai eficient împotriva transpirației și căști anti-fonice, ca să nu auzi vecinii când îți bat în țeavă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 30.10.2018 15:30 IT & Știința

National Cinematografic