Bravo, români! Interpol confirmă că suntem pe locul 1 la cumpărături on line făcute cu cardul altora

La scurt timp după ce biroul european de statistică Eurostat a anunțat că românii sunt pe ultimul loc în Uniunea Europeană la cumpărături din magazine online, din sediul Interpol s-au auzit hohote de râs mai multe minute în șir. Explicația a venit câteva ore mai târziu, când Interpolul a anunțat că, dimpotrivă, românii sunt pe locul 1 la cumpărături on line.

”Cei de la Eurostat sunt naivi, ei nu știu că în spatele a 90% din cumpărăturile făcute de cetățenii italieni, francezi sau englezi sunt, de fapt cetățeni români”, spune un angajat Interpol. ”Poate nu e un nume de român pe cardul cu care se face plata, e adevărat, dar beneficiarul produselor cu siguranță are cetățenia română.”

Situația este chiar mai clar în favoarea compatrioților noștri când vine vorba de achiziționarea produselor de lux. ”Dacă n-ar fi românii, n-ar exista piață on line pentru yachturi, bijuterii sau Louis Vuitton”, spune angajatul Interpol. ”Multe astfel de produse au instrucțiuni doar în limba română, pentru că probabilitatea ca un produs cumpărat on line să ajungă la un român este întotdeauna foarte mare.”

Scris de Calin
8 februarie 2016 19:02
Citește mai mult despre: cumparaturi Interpol roman

Alte articole

Vezi mai mult