Breaking news! ING nu e căzut astăzi

Mai mulți utilizatori ai ING Bank au sesizat astăzi pe rețele sociale că sistemul nu este căzut în numeroase localități din țară. Utilizatorii spun că totul a mers ok, n-au apărut tranzacții duplicate și nici nu li s-au reținut sume aleatorii din cont fără nicio explicație.

„Eram la casa de marcat și dau să plătesc cu cardul ING. Și automatul ăla începe să piuie și să scoată o hârtie din el, n-am știut ce să fac așa că am fugit și am lăsat toate produsele pe bandă. M-a placat paznicul și mi-a zis că totul e în regulă, așa face când e cardul funcțional”, și-a povestit pățania pe o rețea de socializare un utilizator cu numele Marcel.

Alți utilizatori au întrebat dacă totul e în regulă „băi, mie îmi merge cardul ING, e la fel și la voi? Ați încercat?”. Banca a trimis un comunicat la ora prânzului în care spune că va investiga problema și că se face un update la servere, de-aia apar aceste neregularități.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

2 septembrie 2020 07:09