Revoltă a locuitorilor din sudul Capitalei, încă afectați de zăpada căzută în ultimele zile. Mai mulți cetățeni au protestat în fața Institutului de Fizică de la Măgurele cu privire la ineficacitatea laserului considerat „cel mai mare din lume”. 

laser magurele.jpg

„La ce bun e nenorocitul ăla de laser dacă nu ajută comunitatea și oamenii care se mândresc cu el. Ce putere, ce viteză, nu poate topi nici măcar zăpada de pe stradă. Păi în Suedia statul dă cu laserul pe stradă imediat după ninsoare, n-ați văzut ce străzi frumoase au și ce case și cum le țin neîncuiate?”, a comentat, supărat, Costel Nedelcu, un locuitor din zonă. 

Momentan savanții de la Măgurele sunt sub o imensă presiune a rezultatelor. Pe de o parte au de ținut pasul cu colegii din celelalte țări aflate în proiectul ELI-NP, pentru a asigura progresul științific, găsirea de izotopi radioactivi care ar putea fi folosiți pentru tratarea cancerului, iar pe de altă parte trebuie să răspundă unei petiții online și să îndrepte laserul spre Berceni să topească zăpada de pe trotuare. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 20.03.2018 18:49 IT & Știința

National Cinematografic