Ca să-i oftice pe pensionarii speciali, un programator s-a pensionat la doar 28 de ani

Ca să vadă și ei cum e, un programator a decis să le ofere o lecție pensionarilor speciali. Deși are doar 28 de ani, programatorul a decis să se pensioneze. „Pentru că îmi permit și pentru a-i face pe pensionarii speciali să realizeze că nu e normal să aibă asemenea privilegii cât timp lucrează la stat”, a explicat programatorul.

El spune că principala motivație i-a oferit-o însă un vecin angajat la MAI, care s-a pensionat la 38 de ani și se lăuda la toată lumea cu măreața lui realizare. Bineînțeles, acesta se lăuda ori de câte ori avea ocazia și cu cât de mare are pensia.

„Vorba lui preferată era «Numai fraierii mai muncesc după 40 de ani». Acum, de fiecare dată când îl văd, îi spun eu lui «Numai fraierii muncesc după 30 de ani». E o plăcere să-l văd cât de tare se oftică, mai ales că știu că o merită”, spune programatorul.

El spune însă că nu va rămâne pensionar pentru totdeauna. „După ce mă plictisesc de stat prin vacanțe, o să-mi iau probabil un job la TechTalent, mai ales că pot alege unul fie în București, fie în Cluj, depinde unde am eu chef la momentul respectiv să locuiesc”, a spus programatorul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

29 mai 2023 16:27
Citește mai mult despre: pensionar programator

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult