Ca să mai reducă din calorii, un român comandă șaorma fără pătrunjel

Atent cu silueta! Un român a decis să urmeze sfaturile specialiștilor care spun că la o dietă nu contează cât sport faci, cât mai ales câte calorii reduci din meniul zilnic. Acesta vine în fiecare zi la șaormărie, dar obiceiurile lui alimentare s-au schimbat drastic. El cere insistent să nu i se pună pătrunjel deloc și vrea doar jumătate de porție de ceapă, despre care se știe cât zahăr conține.

Bărbatul e practic altă persoană, stilul lui de alimentație s-a schimbat total și e sever cu șaormarii care nu respectă eforturile supraomenești pe care le face el. ”Ce faci, inconștientule? Tu știi că pătrunjelul are 25 de calorii pe kg? Păi la câtă șaorma mănânc eu, asta înseamnă că m-aș îngrășa 3 kile pe an”, a exclamat furios în fața unui șaormar care i-a pus pătrunjel.

Același client cere și murături light, cu conținut redus de sare. Dacă n-au murături light, el roagă șaormarul să le spele puțin în cola, să mai iasă sarea din ele.

El nu neglijează nici aspectul psihologic al dietelor și cere cartofi extra și maioneză, pentru că îl binedispun și la o dietă motivația este esențială: ”Trebuie să rămâi satisfăcut, nu să faci foamea și pe urmă să bagi 25 de mici. Nu. Faci schimbări minore, dar cu impact mare pe termen lung. Eu nu mă arunc la diete minune, gen fără pâine sau fără cartofi, vreau dieta smart, fără pătrunjel, fără varză”, spune românul ambițios.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 februarie 2021 13:22
Citește mai mult despre: dietă șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult