Problemele de trafic ale Capitalei sunt grave și necesită soluții drastice. Ca să mai rarefieze traficul, Primăria va introduce somnifere în apa de la robinet, în parteneriat cu furnizorii de apă potabilă din București.somnifere_soferi.jpg

Efectul în trafic se va simți din primele zile, atât dimineața, cât și seara, pentru că un bucureștean care nu se duce la muncă nici nu se întoarce seara de la muncă, lucru care îngreunează traficul între orele 18:00-19:30.

Pentru o mai bună implementare a sistemului inteligent de rarefiere a traficului, bucureștenii care vor să circule cu mașina nu vor fi anunțați când se bagă somniferele. Măsura va spori probabil productivitatea în România, pentru că mulți bugetari nu vor mai ajunge la locurile de muncă și deci nu vor mai încurca treburile cu tâmpeniile pe care le fac.

Dacă în timp ce citești asta ești în mașină și simți că pici de somn, e posibil să fii deja inclus în programul pilot și ar trebui să tragi pe dreapta, sau să te întorci acasă și să te bagi înapoi în pat, pentru a face loc pe stradă șoferilor care nu au primit somnifere. Din păcate, dacă ești prins de poliție în timp ce stai pe telefon, nu poți pretinde că totul e un vis urât.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 27.09.2017 10:07 IT & Știința

National Cinematografic