Ca să mai reducă din trafic, primăria Bucureşti va băga somnifere în apa de la robinet

Problemele de trafic ale Capitalei sunt grave și necesită soluții drastice. Ca să mai rarefieze traficul, Primăria va introduce somnifere în apa de la robinet, în parteneriat cu furnizorii de apă potabilă din București.

Efectul în trafic se va simți din primele zile, atât dimineața, cât și seara, pentru că un bucureștean care nu se duce la muncă nici nu se întoarce seara de la muncă, lucru care îngreunează traficul între orele 18:00-19:30.

Pentru o mai bună implementare a sistemului inteligent de rarefiere a traficului, bucureștenii care vor să circule cu mașina nu vor fi anunțați când se bagă somniferele. Măsura va spori probabil productivitatea în România, pentru că mulți bugetari nu vor mai ajunge la locurile de muncă și deci nu vor mai încurca treburile cu tâmpeniile pe care le fac.

Dacă în timp ce citești asta ești în mașină și simți că pici de somn, e posibil să fii deja inclus în programul pilot și ar trebui să tragi pe dreapta, sau să te întorci acasă și să te bagi înapoi în pat, pentru a face loc pe stradă șoferilor care nu au primit somnifere. Din păcate, dacă ești prins de poliție în timp ce stai pe telefon, nu poți pretinde că totul e un vis urât.

Scris de Ionut
27 septembrie 2017 08:07
Citește mai mult despre: soferi somnifere trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult