Ca să nu fie concediat, un român de la Twitter i-a dus lui Musk un curcan şi 30 de ouă

Tipic românesc! Un român angajat la Twitter a făcut o manevră clasic românească pentru a scăpa de concediere. El s-a fofilat până în biroul șefului Elon Musk cu o traistă de rafie în care avea un curcan de țară, proaspăt tăiat și cu penele pe el, precum și un carton cu 30 de ouă din alea bune. Stupefiat, Elon Musk a asistat cum românul a scos un ou şi l-a spart, să vadă și Elon că are gălbenuş din ăla super portocaliu, de găină de ţară, nu făcătură de supermarket.

Manevra românului se pare că a funcționat, pentru că încă nu a primit decizia de disponibilizare. Elon Musk nici nu știe dacă îl mai poate concedia vreodată :”Habar n-am dacă pot da afară un angajat care a venit la mine în birou cu o pasăre moartă, e posibil să fie hărțuire, dreaq știe, mai bine nu risc un proces, poate îmi cere câteva miliarde despăgubiri”, ar fi declarat Elon Musk.

Văzând că ideea românului a mers, și alți angajați Twitter au încercat aceeași schemă, unii cu o gâscă, alții cu borcane cu zacuscă, exact cum i-a sfătuit colegul român. Cel mai bine se pare că stă un angajat de la HR care s-a oferit să-i boteze șefului un copil: ”Ca naș al lui Elon, sunt realizat pe viață, am jobul garantat”, spune istețul angajat.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
4 noiembrie 2022 15:23
Citește mai mult despre: musk

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult