Ca să scape de taxă, românii îşi pun ştechere pe capota maşinii şi pretind că e electrică

Inventivitate fără limite! Ca să scape de preconizata taxă pe mașini poluante din centrul Capitalei, mai mulți români au început să-și ”tuneze” acasă bijuteriile paradite, în sensul că au legat niște ștechere de 220V cu sârmă pe capotă. Unii și-au colantat mașinile cu mesaje precum ”Full Electric-Nu Deranjați”.

Acești bandiți merg până acolo încât se duc la stațiile de alimentare cu curent și spun: ”Băi, ai grijă să nu-mi bagi alternativ, că-mi strici instalația și am dat o grămadă de bani pe acumulatori”. Nu sunt singurele probleme întâmpinate. Acești inventivi sunt urmăriți de cei care chiar au mașini electrice și care încearcă să-i demaște, dar ”ștecheriștii” îi pun repede la punct cu bâta, că cei cu mașini hibrid și electrice sunt de obicei niște corporatiști fără vlagă.

Șoferii spun că până acum autoritățile nu s-au prins: ”Polițiștii sunt puțin nedumeriți și se întreabă de unde scot atâta fum aceste mașini electrice ale noastre, dar nu e greu să aburești niște polițiști. Ați uitat că în Poliție sunt cei mai proști bugetari? Până și drogații ăia de la Paraziții își bat p… de ei”, spune unul din românii cu mașină ”electrică”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
22 octombrie 2019 11:39
Citește mai mult despre: taxa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult