Cineva trebuia să plătească după ce peste 90% dintre elevi au fost înscriși la ora de religie! În mod previzibil și firesc, prima victimă este Lucian Mîndruță, care a rămas fără contul de Facebook. Măsura a fost luată de însuși fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care s-a declarat dezamăgit de prestația lui Mîndruță.

facebook_mindruta_cont_inchis.jpg ”A postat în draci mesaje împotriva înscrierii elevilor la ora de religie, iar rezultatul e penibil: peste 90% dintre elevi s-au înscris. Un cont de Facebook atât de irelevant nu merită să existe, așa că am fost nevoit să îl închid”, a anunțat Zuckerberg. ”De asemenea, i-am dat un ultim avertisment lui Moise Guran, pentru lipsă de umor. Dacă viitoare când se irită pentru că nu înțelege o glumă, îi închid și lui contul. Mai ales că e și oltean!”

Mark Zuckerberg insistă că iritatea lui față de procentul mare de elevi înscriși la religie nu are nici o legătură cu faptul că Patriarhul Daniel are mai mulți bani decât el. Surse bine informate spun însă că Patriarhul ar fi făcut o ofertă pentru cumpărarea Facebook, iar reacția lui Zuckerberg face parte din strategia lui de negociere.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 11.03.2015 16:21 IT & Știința

National Cinematografic