Cad capete după înscrierea masivă la ora de religie! Zuckerberg i-a închis contul lui Mîndruță

Cineva trebuia să plătească după ce peste 90% dintre elevi au fost înscriși la ora de religie! În mod previzibil și firesc, prima victimă este Lucian Mîndruță, care a rămas fără contul de Facebook. Măsura a fost luată de însuși fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care s-a declarat dezamăgit de prestația lui Mîndruță.

”A postat în draci mesaje împotriva înscrierii elevilor la ora de religie, iar rezultatul e penibil: peste 90% dintre elevi s-au înscris. Un cont de Facebook atât de irelevant nu merită să existe, așa că am fost nevoit să îl închid”, a anunțat Zuckerberg. ”De asemenea, i-am dat un ultim avertisment lui Moise Guran, pentru lipsă de umor. Dacă viitoare când se irită pentru că nu înțelege o glumă, îi închid și lui contul. Mai ales că e și oltean!”

Mark Zuckerberg insistă că iritatea lui față de procentul mare de elevi înscriși la religie nu are nici o legătură cu faptul că Patriarhul Daniel are mai mulți bani decât el. Surse bine informate spun însă că Patriarhul ar fi făcut o ofertă pentru cumpărarea Facebook, iar reacția lui Zuckerberg face parte din strategia lui de negociere.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 martie 2015 16:03

Alte articole

Vezi mai mult