Din păcate Bucureştiul are o imagine proastă, de oraş fără spaţii verzi, însă toate aceste studii nu iau în calcul realitatea: plantaţiile vaste de cannabis din apartamentele multor locuitori, care ar tripla cantitatea de iarbă disponibilă bucureştenilor pe hârtie. “Da, studiile analizează doar iarba pe hârtie. Şi cu un filtru tot din hârtie, de la un pachet gol de ţigări”, confirmă un bucureştean intervievat pentru acest studiu.chello_lan_de_marijuana.jpg

“De ce să ies în parc? E absurd. Am juma’ de pogon de hidroponice în sufragerie. Când merg pe scara blocului parcă sunt în parc. Miroase ca fânul proaspăt cosit, dar cu marijuana. Şi nici nu aş ieşi, pentru că dacă deschid uşa iese tot fumul şi ies şi unicornii, spune Darius, un pasionat al frunzei cu 7 lobi.

Studiile realiste, făcute pe oameni care cunosc tainele horticulturii de apartament, confirmă şi o lată ipoteză: că persoanele care fumează marijuana văd mai multă verdeaţă şi tot ce contează în vremea noastră e percepţia. “E ca şi cum aş fi într-o realitate virtuală. Parcă aş fi mereu într-o pădure şi uneori mă atacă liliecii”, spune un alt consumator.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 11.07.2019 19:44 IT & Știința

National Cinematografic