Nu mai puneţi botul la toate minciunile şoroşiştilor! Capitala noastră nu e nici pe departe atât de poluată precum acuză gurile rele. Bucureştiul are un aer atât de curat, că în ultimul weekend locuitorii au putut vedea norii pe cer.nori_capitala_poluare.jpg

Deşi mii şi mii de oameni au pus poze cu cerul şi haştag #wow, Rise Project susţine că de fapt ar fi fost fumul de la CET Sud. Alţi răuvoitori spun că ei n-au văzut norii din cauza cablurilor RDS agăţate de stâlpi la el în cartier. O situaţie mai grea este pe Magheru, unde oamenii n-au văzut nimic din cauza decoraţiunilor puse de Firea.

Şi la staţia meteo Otopeni au fost văzuţi norii, iar Ministerul Apărării a trimis avioanele în aer, să investigheze obiectele albe şi pufoase. Sute de mii de moldoveni din Capitală susţin că e posibil ca norii să fie doar aburi, şi au plecat disperaţi să caute cazanul de ţuică din care au ieşit aburii respectivi.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 12.04.2017 15:05 IT & Știința

National Cinematografic