În cheamă Daniel Frumușanu, are 45 de ani, e inginer și își dedică viața apărării interesului național pe internet. Nu are iaht, dar își dorește unul, iar asta îl face cu atât mai ambițios decât ternul Lucian Mîndruță.

noul_mindruta_daniel_frumusanu.jpg Aria lui de activitate patriotică este mult mai extinsă. Pe lângă Facebook sau Twitter, el are cont și pe Tinder și în funcție de ce răspunzi la întrebarea “Cât de mult iubești România” te dă la stânga sau la dreapta.

“Nu cred că patriotismul se poate contoriza, dar măcar eu scriu cu diacritice. În plus, am 2 kalașnikovuri, în 2 unități militare diferite, că sunt conștient că rușii pot ataca atât din est, cât și din vest, prin statul-marionetă Ungaria”, declară Daniel Frumușanu.

Daniel merge cu Pegasul la mare, și nu cu biciclete străine, ca alți falși preocupați de soarta României. E omul faptelor, nu al vorbelor: o dată pe săptămână merge în centrul Vechi și bate un turist rus.

Experții spun că patriotismul său e atân de pronunțat, că dar aude numele lui Putin se umflă și îi apar bubițe, și nu e supărat doar pe ruși, ci și pe oamenii pe care îi cheamă Rus, Rusu, sau Rușanu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 16.02.2015 15:28 IT & Știința

National Cinematografic