Cariera lui Mîndruță, în pericol. A apărut un om și mai preocupat de soarta României!

În cheamă Daniel Frumușanu, are 45 de ani, e inginer și își dedică viața apărării interesului național pe internet. Nu are iaht, dar își dorește unul, iar asta îl face cu atât mai ambițios decât ternul Lucian Mîndruță.

Aria lui de activitate patriotică este mult mai extinsă. Pe lângă Facebook sau Twitter, el are cont și pe Tinder și în funcție de ce răspunzi la întrebarea “Cât de mult iubești România” te dă la stânga sau la dreapta.

“Nu cred că patriotismul se poate contoriza, dar măcar eu scriu cu diacritice. În plus, am 2 kalașnikovuri, în 2 unități militare diferite, că sunt conștient că rușii pot ataca atât din est, cât și din vest, prin statul-marionetă Ungaria”, declară Daniel Frumușanu.

Daniel merge cu Pegasul la mare, și nu cu biciclete străine, ca alți falși preocupați de soarta României. E omul faptelor, nu al vorbelor: o dată pe săptămână merge în centrul Vechi și bate un turist rus.

Experții spun că patriotismul său e atân de pronunțat, că dar aude numele lui Putin se umflă și îi apar bubițe, și nu e supărat doar pe ruși, ci și pe oamenii pe care îi cheamă Rus, Rusu, sau Rușanu.

Scris de Ef
16 februarie 2015 13:02
Citește mai mult despre: facebook Mindruta

Alte articole

Vezi mai mult