Cât egoism! Primul bărbat care a descoperit masturbarea a ţinut-o doar pentru el timp de 3 ani

O descoperire recentă a scos la iveală un adevăr șocant: bărbatul care-a descoperit masturbarea a ținut-o doar pentru el, fără s-o împărtășească cu alți bărbați, timp de 3 ani. Practic, timp de 3 ani pe planeta Terra a existat un singur bărbat care se masturba, ceea ce în prezent sună a scenariu de film de groază sau, mai rău, de film pentru femei.

”Da, se pare că omul preistoric a descoperit masturbarea cu 3 ani mai devreme decât se credea, dar, din motive imposibil de înțeles, a ținut miracolul doar pentru el”, a anunțat cercetătorul Pierre de Cebal. ”Și nu mă feresc s-o spun: omul acela a fost un mare muist, pentru că nu e normal să ții doar pentru tine o descoperire la fel de importantă precum cea a focului, dacă nu chiar mai importantă.”

”Ca să înțelegeți impactul deciziei de a nu face publică descoperirea masturbării asupra societății de la acea vreme”, a continuat cercetătorul, ”faceți un exercițiu de imaginație: gândiți-vă că în următorii 3 ani nici un bărbat nu va avea voie să se masturbeze. Cu siguranță, lumea va arăta complet diferit. Și nu e o imagine prea plăcută, nu-i așa? Și după 3 ani probabil nici nu va mai exista viață pe planetă, că cineva sigur va apăsa butonul nuclear.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 august 2017 18:08
Citește mai mult despre: descoperire egoist masturbare

Alte articole

Vezi mai mult