Caz grav de insomnie, vindecat miraculos. Pacientul a fost pus într-o rezervă unde nu se mai aude muzica de nuntă

Încă un succes în panoplia medicilor români. Un pacient care nu mai dormise de două săptămâni a fost vindecat miraculos de insomnie, cu o tehnică revoluţionară. A fost pus într-un salon normal, unde nu se mai auzeau deloc melodiile de nuntă. Pentru mai multă siguranţă, medicii i-au pus dopuri în urechi, şi asistentele mergeau pe vârfuri.

“Stau lângă un salon de nunţi şi în perioada asta m-au îmbolnăvit. Acum tresar chiar şi când aud blitzurile fotografilor, am şoc post-traumatic. Am auzit Dansul Pinguinului de 174 de ori într-un singur weekend”, spune pacientul disperat.

“Înainte să vină la noi, pacientul fusese la vrăjitoare, ca să-i ghicească diagnosticul şi să-i facă un descântec. I-am spus că nu se face aşa. Mergi la un specialist. De când s-a zvonit ce bine e în salon, au început să vină pacienţi cu boli inventate, dar ne prindem imediat, că aleargă pe scări cu trotineta în spate”, spune Alina, asistentă MedLife.

Dacă tot era la MedLife, pacientul şi-a scos şi amigdalele, apoi medicii i-au operat laparoscopic pietrele la rinichi şi i-au făcut analize complete, apoi l-au externat după o săptămână, pentru că trebuia să meargă la o nuntă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

11 septembrie 2018 11:25
Citește mai mult despre: clinică Medlife nunta vindecare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult