Caz patologic bizar! Un român trăieşte de 20 de ani fără bormaşină

De la distanță pare un om ca toți oamenii, dar ascunde un secret teribil. Marian Coltea, din Berceni, nu posedă nicio bormașină și există o bănuială că e singurul român care n-a avut niciodată o bormașină.

Speriați că din locuința lui Marian nu se aude niciun zgomot, vecinii au pus bormașinile și rotopercutoarele jos și și-au făcut datoria civică: au spart ușa și au intrat peste el.

”Ne-am uitat peste tot, el stătea pe un fotoliu și se uita la televizor. În casă n-am găsit nicio bormașină. Nici nu era mirosul ăla de perete spart. Unui vecin i-a venit rău când și-a dat seama că Marian nu are bormașină. A leșinat și am fugit toți. Ne-am întors cu un canar, ca să verificăm dacă e oxigen”, spune Victor T, un vecin.

Rudele omului spun că el a fost ciudat de mic. N-a avut nici zdrăngănele la cărucior când era bebeluș, nici cârâitoare la 5 ani, deci mediul acesta toxic nesănătos l-a făcut să devină monstrul de acum. Un vecin mai milos i-a dat cadou o bormașină mai veche, l-a învățat s-o folosească și acum Marian s-a apucat de o arcadă între living și bucătărie.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 mai 2017 10:05
Citește mai mult despre: berceni bormasina

Alte articole

Vezi mai mult