Caz rar la maternitatea Mizil. S-a născut un copil fără zodie!

Puhoi de jurnalişti la maternitatea din Mizil, unde primul copil fără zodie s-a născut azi, din părinţi sănătoşi. Bebeluşul, pe care îl va chema Matei, nu are nici ascendent şi nici nu s-a născut într-o constelaţie clasică. Au fost respinse imediat ipotezele cum că s-ar fi născut în zodia Ophiucus, și multiplele astrograme făcute de astrologul maternității confirmă absența totală a zodiei.

Pentru Matei zodiacul nu va însemna absolut nimic. La școală, când va fi întrebat de colegi în ce zodie este, ca să vadă cu cine e compatibil și cu cine nu, sau ce culoare i-ar fi mai norocoasă, Matei nu va avea ce să răspundă, explică experții. Nașterea lui se datorează unui concurs de împrejurări, pe fondul sărăciei din Mizil. Astrologii nu exclud ca în viitor să se nască tot mai mulți copii fără zodie.

Alte voci spun însă că Matei va fi scutit de aceste aberații și că va scăpa de ore întregi de discuții stupide despre zodii, dar și că în perioada adolescenței Matei va fi un tip foarte interesant, pentru că ”să fim serioși, un bărbat fără zodie e o comoară, toate celelalte zodii au defecte, unii sunt bețivi, alții curvari, alții ambele”, spune un astrolog.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 februarie 2019 11:02
Citește mai mult despre: mizil zodiac zodie

Alte articole

Vezi mai mult