Ce balenă albastră? Coaliția pentru Familie avertizează că a apărut Balena roz, un joc care-i face pe tineri gay

Organizația medievală ”Coaliția pentru familie” acuză presa că acordă o prea mare importanță jocului ”Balena albastră”, când de fapt ar trebui să avertizeze asupra pericolului pe care îl reprezintă ”Balena roz”, un joc mult mai periculos pentru adolescenți decât primul și, din câte se pare, mult mai popular.

”«Balena roz» este un joc abominabil, rodul unei minți perverse”, acuză Liana Stanciu, membră în conducerea Coaliției. ”Sunt tot 50 de pași, doar că la final tinerii nu se sinucid ci, mult mai grav, devin homosexuali. Ca să câștige la acest joc, adolescenții trebuie să facă sex cu o persoană de același sex.”

Liana Stanciu a ținut și să demonstreze că mentalitatea ei de ev mediu nu e deloc întâmplătoare. ”Adolescenții care se sinucid nu ajung să se căsătorească cu persoane de același sex și să adopte copii, ca homosexualii”, a acuzat ea. ”Deci pericolul adolescenților care devin homosexuali este mult mai mare decât al celor care se sinucid, nu înțeleg de ce lumea nu realizează acest lucru!”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
22 martie 2017 11:03

Alte articole

Vezi mai mult