Oamenii de știință sunt pe bună dreptate revoltați. Ei au descoperit o specie de țânțari care râgâie de fiecare dată după ce îți suge sângele. Este vorba de Heizmannia Eructatio, un gen de țânțari din familia Culicidae despre a căror existență nu se știa nimic până în prezent.

tantar_sugand_sange.jpg ”Acești țânțari sunt niște ghiolbani”, a explodat unul din oamenii de știință. ”Imediat după ce-ți sug sângele se apropie de urechea victimei și râgâie cât pot ei de tare. Prima dată am crezut că ne înșelăm și confundăm bâzâitul țânțarului cu un râgâit, dar nu, după ce am repetat testele concluzia a fost clară: nesimțitul îți râgâie la ureche după ce-ți suge sângele.”

”Nu sunt adeptul soluțiilor extreme, dar această specie de țânțar ar trebui exterminată”, a adăugat omul de știință. ”Totul până la maniere! Că-mi sugi sângele și apoi pleacă în treaba lui pot accepta, dar nu să mă și sfidezi după. Un asemenea comportament nu are ce căuta printre țânțari!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 23.06.2020 13:31 IT & Știința

National Cinematografic