Un fermier din sudul României care-și crește animalele doar cu cartofi prăjiți se laudă că din porcii pe care îi crește iese cea mai bună ceafă din lume. Și, într-adevăr, mai mulți chefi cu stele Michelin care au testat ceafa de porc a fermierului român au spus la unison că produsul este de-o calitate nemaiîntâlnită nicăieri în lume.

ceafa_porc_apetisanta.jpg Excentricul chef Gordon Ramsay a fost atât de încântat de ceafă încât a spus că toți ceilalți fermieri care cresc porci ar trebui să-i folosească ca să facă sex cu ei, că niciunul nu e în stare să producă o ceafă atât de gustoasă ca fermierul român.

Ingeniosul fermier român rămâne însă modest și spune că mai are de tras până să obțină o ceafă de care să fie întru-totul mulțumit. ”Din păcate încă n-am reușit să învăț porcii să mănânce cartofii prăjiți cu tot cu mujdei. Sunt sigur că în momentul în care voi reuși asta voi obține o ceafă perfectă”, a spus fermierul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 24.02.2020 13:53 IT & Știința

National Cinematografic