Cea mai frecventă minciună a bărbaților cu chelie: „A început să stagneze“

Un studiu recent a scos la iveală că bărbații cu chelie au două abordări în fața acestei probleme. Sunt destui care devin trădători ai cauzei și își fac implant de păr, dar cei mai mulți aleg să mintă cu nerușinare și să susțină că „în ultima perioadă chelia a început să stagneze“. Aceasta este, de departe, cea mai frecventă minciună a bărbaților care chelesc.

Nu de puține ori au fost situații în care un bărbat a susținut că a început să-i stagneze chelia chiar în timp ce firele de păr îi cădeau în număr impresionant din cap. Din peste 100.000 de bărbați care au fost întrebați despre chelia lor, unul singur a fost sincer și a spus despre chelia lui că „avansează de la o zi la alta“.

Această reticență a bărbaților de a-și asuma statul de chelios arată încă o dată că pierderea părului este mai mult decât o simplă problemă de ordin fizic. „Chelirea este înainte de toate o problemă de ordin psihic, iar bărbații cu chelie ar trebui să fie încadrați la persoane cu dizabilități și protejați de societate“, apreciază reputatul psihanalist european Pierre de Cebal.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 decembrie 2022 13:07
Citește mai mult despre: chelie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult