Cea mai importantă contribuţie a românilor la ştiinţă: 8 milioane de cercetători au demonstrat că nu orbeşti de la masturbare

La începutul acestei luni au fost prezenate public concluziile unui studiu enorm realizat pe parcursul a aproape doi ani de zile care a dovedit fără putință de tăgadă că nu orbești de la masturbare. Studiul a fost realizat prin munca și sudoarea a aproape 8 milioane de cercetători români care au notat rezultatele după fiecare eveniment de acest gen și au procesat datele adunate pentru a obține o tendință statistică.

„Din milioanele de date colectate nu am găsit nici măcar o instanță în care cineva să fi orbit de la masturbare. Nici măcar când s-a holbat intenst la ciumpilic și a fost stropit în ochi nu s-a lăsat cu leziuni majore sau de lungă durată. Practic masturbarea este inofensivă pentru oameni”, a declarat președintele comitetului de cercetare, Decebal Popescu.

Chiar dacă rezultatele sunt aproape definitive, acestea nu înseamnă sfârșitul cercetării. „Dorim să extindem aria de urmărire și asupra altor efecte. Vrem să verificăm dacă în urma masturbării crește păr în palmă iar pentru asta avem nevoie de minim 8-9 milioane de români, și din țară și din diasporă, și câțiva ani de studiu. Așa e știința, nu te poți aștepta la rezultate de pe azi pe mâine”, a mai precizat Decebal Popescu.

Scris de Ef
11 decembrie 2017 13:12
Citește mai mult despre: masturbare orbire

Alte articole

Vezi mai mult