Sătul de căsnicia lui searbădă, plină de cicăleli gospodăreşti, românul Ovidiu B a decis să facă o schimbare şi a recurs la flirtul online. Acesta era cicălit inclusiv la supermarket, de femeile de pe raion, care-i spun: “Nu luaţi untul ăla! Luaţi-l pe ăsta, că e mai sănătos!”, apoi e cicălit la casă că de ce a uitat punga.cicalit_tinder.jpg

Deşi iniţial atras de mirajul Tinder, care promite mult sex, dar livrează doar grase, bărbatul a ajuns să regrete că s-a înscris pe cunoscuta aplicaţie de dating. Femeile pe care le-a întâlnit au început să-l cicălească şi ele furibund, încă de la primele contacte.

“Am primit Match, am zis că gata, asta a fost. Mă cheamă pe la ea, alea alea, Netflix and chill. Dar nuuu. Au început. Că de ce nu mă înţeleg mai bine cu maică-mea. Că de ce nu sunt şi eu mai atent, mai îngrijit cu aspectul fizic. Că ce e freza aia, de ce nu mă duc la un salon ca lumea”, povesteşte scârbit Ovidiu.

Disperat, Ovidiu a şters aplicaţia, dar femeile au continuat să-l caute, pentru că-i găsiseră profilul pe Facebook şi l-au cicălit în continuare. Acesta se teme că acum e targetat de Tinder, care arată profilul lui doar celor mai odioase şi mai cicălitoare femei. “Am sunat la Tinder şi mi-au spus că nu e cazul, şi că au primit multe plângeri. Se pare că toate româncele sunt mega cicălitoare, şi intră pe Tinder doar ca să aibă pe cine să mai frece la cap!”, spune Ovidiu.

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea noastră. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 13.12.2017 13:57 IT & Știința

National Cinematografic