Cel mai amărât român? Un bărbat a ajuns să fie cicălit şi pe Tinder

Sătul de căsnicia lui searbădă, plină de cicăleli gospodăreşti, românul Ovidiu B a decis să facă o schimbare şi a recurs la flirtul online. Acesta era cicălit inclusiv la supermarket, de femeile de pe raion, care-i spun: “Nu luaţi untul ăla! Luaţi-l pe ăsta, că e mai sănătos!”, apoi e cicălit la casă că de ce a uitat punga.

Deşi iniţial atras de mirajul Tinder, care promite mult sex, dar livrează doar grase, bărbatul a ajuns să regrete că s-a înscris pe cunoscuta aplicaţie de dating. Femeile pe care le-a întâlnit au început să-l cicălească şi ele furibund, încă de la primele contacte.

“Am primit Match, am zis că gata, asta a fost. Mă cheamă pe la ea, alea alea, Netflix and chill. Dar nuuu. Au început. Că de ce nu mă înţeleg mai bine cu maică-mea. Că de ce nu sunt şi eu mai atent, mai îngrijit cu aspectul fizic. Că ce e freza aia, de ce nu mă duc la un salon ca lumea”, povesteşte scârbit Ovidiu.

Disperat, Ovidiu a şters aplicaţia, dar femeile au continuat să-l caute, pentru că-i găsiseră profilul pe Facebook şi l-au cicălit în continuare. Acesta se teme că acum e targetat de Tinder, care arată profilul lui doar celor mai odioase şi mai cicălitoare femei. “Am sunat la Tinder şi mi-au spus că nu e cazul, şi că au primit multe plângeri. Se pare că toate româncele sunt mega cicălitoare, şi intră pe Tinder doar ca să aibă pe cine să mai frece la cap!”, spune Ovidiu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
13 decembrie 2017 11:57
Citește mai mult despre: cicălit dating tinder

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult