Cel mai bun lunetist din lume e o babă din Titan care s-a uitat pe vizor 30 de ani

Are 84 de ani, 1.60 m și 76 de kg, dar această mână de om a doborât de-a lungul palpitantei sale vieți nenumărate recorduri. Vasilica Iepurescu locuiește într-un apartament confort II din Titan și nimeni n-ar zice că e cel mai bun lunetist din lume. De 30 de ani, Vasilica nu a luat ochiul de pe vizorul apartamentului, prinzând în flagrant nenumărați suspecți.

Născută la poalele munților Leota, doamna Vasilica nimerește cel puțin 4-5 locatari pe vizor, notând atent într-un carnețel tot ce fac, după care dă raportul superiorilor, adică administratorului. Armamentul babei din Titan a trecut prin multiple îmbunătățiri. Acum are un vizor holografic, dezvoltat pe comandă de o firmă de apărare din Israel.

Ochiul Vasilicăi Iepurescu nu e nici el unul banal. E un ochi bionic din uraniu sărăcit, umplut cu argon, pentru stabilitate maximă. Doamna Vasilica poate vedea la 1000 m pe vizor, până la blocurile din alte cartiere, unde semnalează nereguli. Ea se oprește din când în când și își toarnă picături de ochi dezvoltate de MIT, care o ajută să vadă pe vizor și noaptea, fără infraroșii, dar și să nu orbească atunci când se aprinde becul pe scară.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 martie 2022 07:57
Citește mai mult despre: babă lunetist sniper Titan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult